woensdag 16 maart 2011

Gebruik zilverwater zowel inwendig als uitwendig!

Gebruik zilverwater wordt zowel inwendig als uitwendig gebruikt!
VOLWASSENEN: Drink 6-8 glazen gezuiverd water per dag om het lichaam te doorspoelen terwijl u Colloïdaal Zilver inneemt. Houd het onder de tong voor 2-3 minuten voor het doorslikken.
KINDEREN: Dosering is ½-1 theelepel 3 maal per dag op een lege maag. Houd onder de tong 2-3 minuten. Drink 3-4 glazen water per dag. NB: U mag Colloïdaal Zilver toevoegen aan favoriete dranken. Maar het houden onder de tong van de eenvoudige dosering van Colloïdaal Zilver werkt sneller. Gebruik voor kinderen onder de 5 jaar kan berekend worden door 2 druppels van Colloïdaal Zilver per pond lichaamsgewicht te nemen.
Na de eerste inname van Colloïdaal Zilver kan men een korte ontgifting ervaren wat zich uit in een vermoeid gevoel, milde hoofdpijnen of milde diarree. Als deze symptomen verschijnen is dit een goed en positief teken dat de Colloïdaal Zilver WERKT! Dode ziekteverwekkers hebben zich opgehoopt en moeten verwijderd worden. Het is erg belangrijk dat u uw lichaam ondersteunt in deze functie door grote hoeveelheden gezuiverd water te drinken. Als u ongemak ervaart, verlaagt u de dosering Colloïdaal Zilver tijdelijk en dan verhoogt u het geleidelijk terwijl de symptomen langzaam minder worden. Pas de dosering aan de behoeften van uw lichaam.

GEBRUIK VOOR OOG, OOR EN NEUS
Druppel 1-2 druppels direct op het oog en 2-3 druppels in het oor en de neus indien nodig. Begin met een dosering van 3 maal per dag. Verhoog/verlaag de doseringsfrequentie indien nodig. Pas de dosering aan om de symptomen te verlichten. Voor kinderen moet u 1-2 druppels direct in het oog druppelen indien nodig, 2-3 druppels in het oor en de neus indien nodig.

UITWENDIG GEBRUIK
Colloïdaal Zilver kan erg effectief zijn op koortslip, allergische reacties op cosmetische producten, voetschimmel, wratten, puistjes en andere onzuiverheden van de huid. Bevochtig het geïnfecteerde gebied met Colloïdaal Zilver (gebruik een wattenbol) tenminste 10 maal per behandeling. Gebruik 3 maal per dag en verhoog/verlaag de frequentie zo nodig. Pas de dosering aan om de symptomen te verzachten. Op builen, wratten en koortslip moet u een doordrenkte wattenbal gebruiken met Colloïdaal Zilver.
Het is onmogelijk voor eencellige ziektekiemen zich te vermenigvuldigen in zilverresistente vormen, zoals dat wel gebeurt met conventionele antibiotica. Colloïdaal zilver kan zich niet mengen met andere ingenomen medicijnen of hun werking verstoren. Colloïdaal Zilver is een veilige en natuurlijke remedie voor veel ziektes en kan oneindig gebruikt worden omdat het lichaam er geen weerstand tegen ontwikkelt.

Gebruik van Colloïdaal Zilverwater.
Zilverwater heeft vele toepassingen zowel uitwendig als inwendig
Inwendig gebruik concentratie 6 tot 15 ppm :
Normale dosering: 3 x daags 3 flinke theelepels. Eventueel innemen in een 1/2 kopje water.

Zilverwater mag onverdund, of met water verdund worden ingenomen. Daarbij is het aan te raden het een tijdje onder de tong te houden. Het colloïdale zilver wordt dan door de slijmhuid onder de tong in het bloed opgenomen Het inwendige gebruik wordt aanbevolen bij aandoeningen van parasieten en schimmels (Candida), chronische vermoeidheid, bij ziektes door bacteriën en virussen maar ook bij vele andere ziekten
Bij aandoeningen van de mond en keelholte, tandvleesontstekingen, verkoudheden is het zinvol met onverdund zilverwater te gorgelen of te spoelen.
Moet het zilverwater in de darm werkzaam zijn dan moet het snel met veel water opgedronken worden zodat het zilver niet voortijdig door andere slijmvliezen wordt opgenomen. Daarnaast is altijd het nuttig de darmflora door bijvoorbeeld Biogarde yoghurt e.d. te voeden.
Druppel zilverwater direct op schaafwonden, snijwonden, open wonden en brandwonden of gebruik het in een kompres. Naast ontsmetting wordt het herstel van de huid gestimuleerd. U kunt colloïdaal zilver ook gebruiken als een kompres of toepassen onder pleisters en verband.
Ogen: 3 maal daags een druppel in het oog druppelen ook als kompres toen te passen..
Neus: U kunt colloïdaal zilver toevoegen aan een eierdopje water en dit door de neus opsnuiven. Of met een pipetje in uw neus spuiten.
Oren: 3 maal daags wat druppels in de oren. Ook veilig bij baby's! Een watje gedrenkt in zilverwater in het oor stoppen werkt ook goed.

Reacties tijdens het inwendig gebruik.
Tijdens het gebruik van zilverwater kunnen afvalstoffen zoals bijv. urinezuur worden losgemaakt en uitgescheiden.
Vanuit de natuurgeneeskunde wordt dit gezien als een toename van de eliminatie (uitscheiding) van opgeslagen afvalstoffen vanuit de weefsels in het bloed.
Hierdoor kunnen in het begin van een behandeling symptomen ontstaan wanneer deze vrij gekomen stoffen niet snel genoeg afgevoerd kunnen worden. De uitscheiding van deze stoffen moet plaats vinden via de nieren.
Sommige afvalstoffen moeten eerst door de lever(onze chemische fabriek) afgebroken worden voordat ze door de nieren uitgescheiden kunnen worden. Deze verhoogde activiteit van het gehele organisme kan ook symptomen geven van vermoeidheid of grieperigheid die vanzelfsprekend van voorbijgaande aard behoren te zijn.
Wanneer de uitscheiding niet snel genoeg gaat kan het lichaam via de slijmvliezen ( luchtwegen, mond, maag, darmen) en de huid een weg naar buiten zoeken voor zijn afvalstoffen.
Dit gaat meestal vergezeld met symptomen van de slijmvliezen of de huid. U doet er in al deze gevallen goed aan uw leefgewoontes(eten, drinken, rust & beweging, levensvreugde) eens goed onder de loep te nemen en hier verandering in aan te brengen. Tijdens een eliminatieperiode is soberheid gewenst. Een goede arts/ therapeut kan u daarbij desgewenst behulpzaam zijn.

Een handig lijstje voor het gebruik van zilverwater.
Waar kunt u colloïdaal zilver gemaakt van gedestilleerd water voor gebruiken: voor de persoonlijke verzorging kunt u colloïdaal zilver gebruiken als:
Spray voor het haar en het lichaam na het baden.
Deodorant spray onder de oksels
Gorgelmiddel en spoel middel voor de mond en keel.
Schoonmaakmiddel voor de nagels, de gehoorgang en de navel. Reinigingsmiddel voor gehoorapparaat en brilmonturen.
Reinigingsspray voor contactlenzen.
Oogdruppels.
Reiniging van tandenborstels, kammen, haarborstels en haarklemmen. Toevoegen aan badwater, spoelwater en darmspoeling.
Reiniging van kunstgebit.
Cosmetische reiniging van de huid.

Huishouden:
Reinigingspray voor de handen.
Reiningsvloeistof voor mondstukken en telefoons.
Spray voor luchtfilters in de airconditioning.
Ontsmettingsspray voor toilet en deurknoppen. Ontsmettingsspray voor tapijten, matrassen, meubels en kozijnen. Spray in schoenen.
Spray kleding voor het opslaan
Spray handschoenen.
Spray horlogebandjes.
Toevoegen aan het water van zwembadjes voor kinderen.
Eerste hulp: Spray op wonden, snijwonden, scheerwonden, puisten, tussen de tenen, jeukende plekken. Toevoegen aan voetbaden.
Keuken:
Spray voor bakken en deksels in de diepvries en de koelkast. Spray over snijplanken voor het gebruik en na de reiniging.

OOK Veel aandoeningen in de diergeneeskunde ten gevolge van bacteriën, schimmels en virussen reageren gunstig op zilver. BV de duiven sport maakt heer veelvuldig gebruik van.

Dieren: Gebruik 1 flinke theelepel 2 tot 3 maal daags per 10 kilo lichaamsgewicht. U kunt het zo in de bek doen of toevoegen aan het drinken of over het eten. Bij voorkeur geen blanke metalen bak gebruiken, geëmailleerd metaal, aardewerk of kunststof kan wel.
Colloïdaal zilver kunt u ook gebruiken als ontsmettingsmiddel voor de dagelijkse verzorging van de handen, u kunt het gebruiken om over zieke plantedelen te sproeien u kunt bij het water doen in een bloemenvaas. Als diergeneesmiddel bij het drinkwater van vogels. Geen blank metalen bakjes, sproeiers of gieters gebruiken. Het zilver in de oplossing kan uiteindelijk hierop neerslaan.

1 opmerking:

  1. Dank voor de uiteenzetting, nanozilver zou meer dan 650 problemen kunnen oplossen, is daar een complete lijst van?

    BeantwoordenVerwijderen