woensdag 16 maart 2011

Wat is Colloïdaal Zilver water eigenlijk?

Wat is Colloïdaal Zilver water eigenlijk?


Colloïdaal Zilver is een smaakloze, geurloze, niet toxische, pure, natuurlijke substantie van puur water met submicroscopische clusters van zilveren deeltjes, geladen met een micro lading. De grootte van de moleculen varieert van 0.01 tot ongeveer 0.001 micron in diameter (bijv. totale aantallen zo klein als 200 atomen van zilver). De deeltjes zinken niet maar zweven vanwege de elektrische lading. Zilver en alle andere mineralen worden verkregen in de voeding die wij eten en de drank die wij drinken. Colloïdaal Zilver komt in kleine hoeveelheden voor in natuurlijk bronwater.
Zilver wordt in alle culturen in de geneeskunde al vele honderden jaren gebruikt in een of andere toepassing. In de huidige tijd staat internationaal  de medische toepassing van zilver weer steeds meer in de belangstelling.
Zuiver zilver wordt gebruikt  in een colloïdale vorm als oplossing en verwrijving (vermaling) of in verbindingen van  zilver met andere stoffen.
Colloïden zijn in de natuur de kleinste deeltjes waarin een stof fijn gemaakt kan worden en waarbij deze toch nog zijn  karakteristieke eigenschappen behoudt. Deze stoffen worden al naar hun toepassing uitwendig of inwendig gebruikt. 

Hoe werkt Colloïdaal Zilver?
Volgens medische journalen van over de hele wereld schakelt het de enzym uit die alle eencellige bacteriën, schimmels en virussen gebruiken voor hun zuurstofvoorziening, hun chemische long. Colloïdaal Zilver komt in het bloed en gaat cellen binnen om schadelijke organismen te vernietigen. Na minuten wordt de ziektekiem uitgeschakeld en sterft het.
Dan wordt het uit het lichaam afgescheiden door het immuunsysteem, het lymfklierstelsel en de normale afscheiding. Colloïdaal Zilver is dus absoluut niet giftig en veilig voor mensen, reptielen, dieren, planten en alle multi-cellige levende organen. Het lichaam bouwt geen tolerantie op tegen Colloïdaal Zilver en studies tonen aan dat het geen zilver achterlaat in het lichaam.
Het Britse Medische Journaal rapporteert dat het infecties snel wegneemt en het bevordert de genezing. Dr. Robert Becher nam een relatie waar tussen weinig aanwezigheid van zilver en ziekte, verkoudheid, etc. Dr. Bjorn Nordstrom van het Karolinska Instituut in Zweden heeft zilver in zijn kankerbehandeling opgenomen voor vele jaren. Hij zegt dat het een snelle terugdringing van de ziekte heeft teweeggebracht in vele patiënten die door andere doctoren waren opgegeven.

Zie voor meer info http://www.zilvercolloidaal.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten